+46(0)31-336 85 70 info@bildkonsult.se

Bildkonsult

Leverantör till skylt- och storformatsbranschen.

Kontaktuppgifter

Kompetens

 

Personal med stor teknisk kompetens för att ge dig som kund

rätt underlag i dina val av produkter.

Alingsås

Vårt kontor och lager finns i Alingsås, men vi har kunder över hela landet.

Mattias Söderberg

Mattias Söderberg

Försäljning & inköp


Mattias Söderberg, eller Matte som han kallas på kontoret, har många års erfarenhet av printmaterial och annan förbrukning. Kontakta gärna honom om du kanske är osäker på vilket material du ska använda för att printa snygga rollups eller om du vill veta hur du kan spara pengar genom att byta bläck i din printer.

Telefon: 031-336 85 75

E-post: skicka till Mattias

Malin Frisk

Malin Frisk

Administration & ordermottagning


Malin Frisk är den som oftast svarar i telefon om du ringer på växelnumret. Hon hjälper gärna till att ta emot din beställning men är också rätt person att prata med om du t.ex. har någon fakturafråga eller kanske har flyttat och vill säkerställa att vi har rätt leveransadress till dig. Hon har koll på det mesta i vårt administrativa system och tycker märkligt nog om siffror.

Telefon: 031-336 85 74

E-post: skicka till Malin

Michael Hallgren

Michael Hallgren

Maskinförsäljning & teknisk support


Michael Hallgren lyssnar bäst till namnet Micke. Han har många års erfarenhet av maskiner, programvara och förbrukning för all typ av skyltframställning. Är det kanske dags att köpa en ny storformatsskrivare, eller vill du ha hjälp att laga din gamla trotjänare till skärplotter? Micke har koll på det mesta, så kontakta honom så blir han glad! Gärna med ett telefonsamtal då han ofta är ute och flänger hos kunder och i ärlighetens namn tycker att e-mail, sms och annan skriftlig kommunikation är djävulens påfund.

Telefon: 031-336 85 71

E-post: skicka till Micke

Om oss

Bildkonsult är leverantör till skylt- och storformatsbranschen. Vi förser våra kunder med maskiner, programvaror, förbrukningsmaterial och verktyg för att framställa storformatsutskrifter och dekor. Vi har personal med stor teknisk kompetens för att ge dig som kund rätt underlag i dina val av produkter som passar dig och ditt behov.

Vi är etablerade med försäljningskontor och lager i Alingsås strax utanför Göteborg och skickar därifrån varor till hela landet.

Vårt produktsortiment är noga utvalt från välkända och kompetenta tillverkare för att garantera dig som kund en snabb och problemfri produktion. Bildkonsult är ofta först med att få fram nya och innovativa material, så tveka inte att kontakta oss när du saknar ett media i din nuvarande produktportfölj eller när du är osäker på vilken produkt som passar din tänkta applikation bäst.

Hittar du inte det du söker här på vår hemsida eller om du är osäker på vilket material du ska välja, hör av dig till oss så ger vi förslag och rätar ut eventuella frågetecken. Vill du ha vår prislista, kontakta oss så skickar vi dig en sådan.

About us

Bildkonsult is a supplier to the sign & large format printing industry. We provide our customers with machines, software and supplies to produce large format prints and decor. Our staff has the extensive technical expertise needed to help our customers chose the right product each and every time.

We are established with sales offices and warehouse in Alingsås just outside Gothenburg and from there serve customers all over Sweden.
Our product range is carefully selected from well-known manufacturers with high quality products.

This website is intended for Swedish customers and therefore in Swedish, but if you wish to know anything else about us, don’t hesitate to contact us.