+46(0)31-336 85 70 info@bildkonsult.se

Först i Europa! UV print av högsta kvalitet.

Vi har installerat den första storformatsskrivaren i Europa med Ricoh HM5220 printheads (2,5 pl).

Under vårt första år som nordisk distributör av SIGNRACER UV LED storformatsskrivare har vi redan installerat sex enheter på den svenska marknaden. Flertalet av dessa maskiner har varit flaggskeppet SIGNRACER 3200 H-LED Hybrid som skriver på både flexibla material (rulle-till-rulle) och skivor i bredd upp till 3,2 meter.

Eftersom vi är en strategisk partner åt den Schweiziska utvecklaren SIGNRACER GmbH föll det sig naturligt att vi nyligen också sålde den allra första skrivaren i Europa försedd med Ricohs nya printhuvud HM5220 som ger en droppstorlek på smått fantastiska 2,5 pl. Tillsammans med det högkvalitativa LED-systemet innebär detta att skrivaren levererar en utskriftskvalitet som med god marginal tar täten i segmentet. Skrivaren går under namnet SIGNRACER HD (High Definition) och är det senaste resultatet av flera års samarbete mellan Ricoh och SIGNRACER.

SIGNRACER UV LED finns som både flatbed och hybrid och du som kund har stor valfrihet i hur du väljer att utrusta maskinen. Skrivaren kan också utökas med fler antal skrivhuvuden när som helst, om du vid ett senare tillfälle märker ett behov av att kunna producera ännu snabbare.

Kontakta gärna oss för mer information om hur SIGNRACER kanske är den maskin som passar din verksamhet bäst!

Läs mer om vad SIGNRACER säger om den första installationen av SIGNRACER HD här.

Läs mer om vad RICOH säger om sina nya printheads här.

signracer-2500-h-led